Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται αύριο στη Θεσσαλονίκη – Πού θα πάει, τι ώρα η ομιλία

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού αύριο στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί αύριο Τετάρτη 5 Ιουνίου ο πρωθυπουργός, τέσσερις ημέρες πριν τις κάλπες των ευρωεκλογών την Κυριακή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται αύριο, στην πόλη καθώς θα υπογραφεί το μνημόνιο συνεργασίας για την αξιοποίηση του Κυβερνείου, παρουσία του πρωθυπουργού.

Η τελετή υπογραφής του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Βουλής των Ελλήνων, του Υπερταμείου και της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (5/06) στις 18.00 στο Κυβερνείο Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός αναμένεται να βρεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου, όπου και θα εγκαινιάσει το Τμήμα Ενδοοικογενειακής βίας, το τρίτο στην πόλη.

Τέλος ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο χώρο του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, η οποία και είναι προγραμματισμένη στις 20:00.

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοβαρές επιθέσεις σε 4 ελληνόκτητα πλοία - Στον κόλπο του Ομάν και τα Στενά του Ορμούζ
Πολύ σοβαρά χτυπήθηκε το ένα από τα πλοία και το έχει εγκαταλείψει το πλήρωμα – Οι πρώτες πληροφορίες
Σοβαρές επιθέσεις σε 4 ελληνόκτητα πλοία - Στον κόλπο του Ομάν και τα Στενά του Ορμούζ
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία έθεσε σήμερα συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ
Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»
«Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι», είπε και προανήγγειλε παρεμβάσεις για το κόστος ζωής – «Πήραμε λάθος δρόμους τη δεκαετία του 1980»
Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»