Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με 2 μηχανές στον Περιφερειακό – Σοβαρά χτύπησε 26χρονος

Τραυματίστηκαν συνολικά τρεις άνθρωποι, που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπανικολάου

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με 2 μοτοσικλέτες έγινε χθες το βράδυ στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, το τροχαίο ατύχημα έγινε περίπου τα μεσάνυχτα στο ρεύμα προς ανατολικά λίγο πριν από την έξοδο του Αγίου Παύλου. Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, δύο μοτοσικλέτες συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι τρεις αναβάτες.

Στο σημείο βρέθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους τρεις, ένας 26χρονος, έχει τραυματιστεί σοβαρά και φέρεται να είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

* Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απλησίαστα τα φρέσκα ψάρια: Γαύρος στα 8€, σαρδέλα στα 11,5€
Η μειωμένη παραγωγή λόγω της κλιματικής κρίσης και το υψηλότερο κόστος παραγωγής στην ιχθυοκαλλιέργεια οδηγούν σε ανατιμήσεις που φτάνουν και το 30%
Απλησίαστα τα φρέσκα ψάρια: Γαύρος στα 8€, σαρδέλα στα 11,5€
Φάμελλος: Ξανά κατάθεση της ερώτησης προς τον Πρωθυπουργό για την «Ομάδα Αλήθειας»
«Τα ερωτήματα για το αν υπάρχει "τριγωνική σχέση" μεταξύ ιδιωτικών εταιρειών-κυβερνώντος κόμματος-κρατικών φορέων/δημόσιων οργανισμών παραμένουν»
Φάμελλος: Ξανά κατάθεση της ερώτησης προς τον Πρωθυπουργό για την «Ομάδα Αλήθειας»