Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κίνηση στη Θεσσαλονίκη: Σημειωτόν στο κέντρο, «κόκκινος» ο Περιφερειακός (ΧΑΡΤΗΣ)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Πολύ μεγάλο μποτιλιάρισμα στους κύριους δρόμους της πόλης – Ποια είναι τα πιο δύσκολα σημεία

Πολύ αυξημένη είναι και σήμερα η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης. Πολύ μεγάλο μποτιλιάρισμα υπάρχει στις οδούς που οδηγούν προς το κέντρο ενώ «κόκκινος» είναι όλος σχεδόν ο Περιφερειακός και στις δύο κατευθύνσεις.

Αναλυτικά, εντός της πόλης υπάρχει πολύ μεγάλο μποτιλιάρισμα σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες που οδηγούν προς το κέντρο. Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο στις οδούς Βασιλίσσης Όλγας, Κωνσταντίνου Καραμανλή, Λαγκαδά, Τσιμισκή, Εγνατία, Λαμπράκη, Παπάφη, Παπαναστασίου, Δελφών, Λεωφόρο Στρατού. Πολύ μεγάλη είναι, επίσης, η κίνηση στα Πεύκα, αλλά και στο Πανόραμα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Περιφερειακό, μποτιλιάρισμα και ουρές χιλιομέτρων υπάρχει και στις δύο κατευθύνσεις. Ειδικότερα, στην κατεύθυνση του δρόμου προς δυτικά, το πρόβλημα ξεκινά από το ύψος του Πανοράματος και οι ουρές των ΙΧ εκτείνονται μέχρι και μετά την έξοδο για Νεάπολη. Από την άλλη πλευρά, στο ρεύμα προς ανατολικά, το μποτιλιάρισμα ξεκινά από πριν το νοσοκομείο Παπαγεωργίου και φτάνει μέχρι και τα Κωνσταντινουπολίτικα.

Δείτε το χάρτη με την κίνηση στην πόλη:

imet.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη και 18 προσαγωγές μετά την ένταση στα Δικαστήρια
Ομάδα ατόμων που είχε συγκεντρωθεί σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον 25χρονο που προφυλακίστηκε για την υπόθεση της οικογένειας Νέστορα
Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη και 18 προσαγωγές μετά την ένταση στα Δικαστήρια
Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου ΕΠΟΠ που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στη Ρόδο
Με μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση, ο πατέρας του 19χρονου, περιέγραψε τη δύσκολη στιγμή που η οικογένεια βρέθηκε ξανά στη Ρόδο
Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου ΕΠΟΠ που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στη Ρόδο