Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Παρ’ ολίγον τραγωδία: Λιποθύμησε οδηγός νταλίκας στο τιμόνι έξω από Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το όχημα σταμάτησε στη μέση του δρόμου – Από τύχη δεν προκλήθηκε ατύχημα

Ένα απίστευτο περιστατικό από το οποίο από τύχη δεν προέκυψε σοβαρό ατύχημα, έγινε νωρίτερα λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ένας οδηγός νταλίκας λιποθύμησε την ώρα που οδηγούσε. Το περιστατικό έγινε περίπου στις 11:20 στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Εδέσσης στο ρεύμα εισόδου προς τη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Ο οδηγός, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία λιποθύμησε ενώ βρισκόταν στο τιμόνι. Το όχημα ακινητοποιήθηκε πάνω στο δρόμο χωρίς ευτυχώς να προκύψει κάποιο ατύχημα.

Σημειώνεται ότι στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

* Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέτρος Κόκκαλης: Υπάρχουν συζητήσεις με την ΕΛΑΣ του Τσίπρα
Έκανε λόγο για «πάνδημο πολιτικό αίτημα για υπέρβαση του πολυκερματισμού» - Τι είπε για την αποχώρησή του από τον κομματικό σχηματισμό «Κόσμος»
Πέτρος Κόκκαλης: Υπάρχουν συζητήσεις με την ΕΛΑΣ του Τσίπρα
Μαρινάκης για Τσίπρα: Κυβέρνησε πέντε χρόνια και αύξησε ή επέβαλε 30 φόρους
«Εμείς έχουμε μειώσει ή καταργήσει 83 άμεσους και έμμεσους φόρους» - «Τα έργα είναι πιο ισχυρά από τα μεγάλα λόγια» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Μαρινάκης για Τσίπρα: Κυβέρνησε πέντε χρόνια και αύξησε ή επέβαλε 30 φόρους