Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 82χρονος που φέρεται να τον ξυλοκόπησε ο γιος του

Νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπανικολάου – Αναμένεται να αλλάξει η κατηγορία σε βάρος του 42χρονου

Κατέληξε τελικά ο 82χρονος άντρας τον οποίο φέρεται να είχε ξυλοκοπήσει ο γιος του στο διαμέρισμα που έμενε στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.

Ο 82χρονος άντρας νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση και όντας διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Όπως έγινε γνωστό σήμερα, ο 82χρονος πέθανε χθες το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος που φέρεται να τον ξυλοκόπησε, ισχυρίζεται πως ο ηλικιωμένος τραυματίστηκε όταν έπεσε μόνος του στη μπανιέρα του σπιτιού του. Ο 42χρονος μετά την απολογία του στον ανακριτή είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος. Έπειτα από την εξέλιξη με το θάνατο του ηλικιωμένου, η. κατηγορία σε βάρος του (που ήταν ενδοοικογενειακή βαριά σωματική βλάβη), αναμένεται να αλλάξει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ