Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Άγριος καυγάς ζευγαριού – Γυναίκα μαχαίρωσε τον σύντροφό της

Υποστήριξε ότι ο σύντροφός της προσπάθησε να την πνίξει – Τα δικαστήρια ένα ζευγάρι από τη Ρουμανία

Οι διακοπές ενός ζευγαριού από τη Ρουμανία κατέληξαν στα δικαστήρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα του Σαββάτου μετά από δείπνο που είχε το ζευγάρι, η 45χρονη γυναίκα μετά από διαπληκτισμό πήρε ένα μαχαίρι και με αυτό μαχαίρωσε τον σύντροφό της, ενώ στη συνέχεια τον δάγκωσε στο λαιμό.

Ο σύντροφός της την κλείδωσε στο διαμέρισμα Airbnb στο οποίο έμεναν και βγήκε στο δρόμο για να αναζητήσει βοήθεια, με έναν οδηγό ταξί να τον μεταφέρει στο ΑΤ Λευκού Πύργου. Οι αστυνομικοί μετέφεραν τον άνδρα με όχημα της ΕΛ.ΑΣ. στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ η 45χρονη συνελήφθη στο διαμέρισμά τους.

Η 45χρονη υποστήριξε στο δικαστήριο πως ο σύντροφός της επιχείρησε να την πνίξει, ωστόσο έπεσε σε αντιφάσεις και δεν έπεισε τις δικαστικές αρχές. Της επιβλήθηκε ποινή 2 ετών και 6 μηνών, καθώς και χρηματική ποινή 300 ευρώ.

Η 45χρονη άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερη.

Δείτε το video:

Πηγή: megatv.com

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

revma
Θεσσαλονίκη: «Πιο επίφοβη για μπλακ άουτ η Ελλάδα» - Για ποιον λόγο
Αναγκαία η ενίσχυση των δικτύων για να είναι πιο ανθεκτικά – Τι ανέφερε ο πρώην κοσμήτορας Πολυτεχνικής του ΑΠΘ κ. Γρηγόρης Παπαγιάννης
Θεσσαλονίκη: «Πιο επίφοβη για μπλακ άουτ η Ελλάδα» - Για ποιον λόγο
Blackout υπαρξιακό
Το πρόσφατο πολύωρο blackout που βύθισε την Ισπανία και την Πορτογαλία στο απόλυτο σκοτάδι
Blackout υπαρξιακό