Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κίνηση στη Θεσσαλονίκη: Εγκλωβισμένα ΙΧ στον Περιφερειακό – Μεγάλο μποτιλιάρισμα

Ποια είναι τα πιο δύσκολα σημεία για τους οδηγούς – Η κατάσταση αυτή την ώρα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης

Μποτιλιάρισμα υπάρχει και σήμερα, Τρίτη 23 Ιουλίου, από το πρωί στον Περιφερειακό της πόλης, όπου η κίνηση διεξάγεται με δυσκολία λόγω των έργων που πραγματοποιούνται για το Fly Over, αλλά και έργων που ξεκινούν σήμερα από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην εσωτερική Περιφερειακή.

Αναλυτικά, αυτή την ώρα στο ρεύμα του Περιφερειακού με κατεύθυνση προς τα δυτικά, το μποτιλιάρισμα ξεκινά από το ύψος της Τούμπας και εκτείνεται μέχρι και την έξοδο για τη Νεάπολη. Μποτιλιάρισμα υπάρχει και μετά το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, μέχρι και το ύψος της Ευκαρπίας. Από την άλλη πλευρά, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς ανατολικά, το πρόβλημα ξεκινά από το ύψος της Πολίχνης και φτάνει μέχρι και τα Κωνσταντινουπολίτικα.

Εντός της πόλης, ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στις οδούς Κωνσταντίνου Καραμανλή, Βασιλίσσης Όλγας, Λαγκαδά, Σταθμού, Μοναστηρίου, Κατσιμίδη, Γρηγορίου Λαμπράκη, Παπαναστασίου και Δελφών.

Δείτε το χάρτη με την κίνηση αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη:

imet.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιγαντιαίο κρουαζιερόπλοιο έδεσε στο Βόλο - Με πάνω από 5.000 επιβαίνοντες
Δεκάδες τουριστικά λεωφορεία για την επιβίβαση και μεταφορά των τουριστών στο Πήλιο, στα μουσεία του Βόλου και στα Μετέωρα
Γιγαντιαίο κρουαζιερόπλοιο έδεσε στο Βόλο - Με πάνω από 5.000 επιβαίνοντες
Συγκλονίζει στεφάνι στην κηδεία του 14χρονου - «Συγγνώμη που δεν κατάφερα να σε σώσω»
Ο Γκόγκα Λεβιάν που για να σώσει τα δύο αγόρια από τα νερά του ποταμού έστειλε στεφάνι στην κηδεία του Σπύρου
Συγκλονίζει στεφάνι στην κηδεία του 14χρονου - «Συγγνώμη που δεν κατάφερα να σε σώσω»