Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Έργα ξεκινούν από αύριο στη Μουδανιών – Για τρεις μέρες

Θεσσαλονίκη: Έργα ξεκινούν από αύριο στη Μουδανιών – Για τρεις μέρες
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Συνεργεία της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσουν εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας

Εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 24 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, από τη Χ.Θ. 23+00 (κόμβος Τριλόφου) έως τη Χ.Θ. 8+00 (κόμβος Κ12) σε διάφορες θέσεις επί εξωτερικής οριογραμμής.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Χωρίς νερό για 6 ώρες θα μείνουν αύριο δύο περιοχές στη Θεσσαλονίκη

Φλωρίδης: «Αν υπήρχε το 112, ίσως ζούσαν και οι 104 που πέθαναν στο Μάτι»