Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι της Αστυνομίας για την παραβατικότητα ανηλίκων

Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι της Αστυνομίας για την παραβατικότητα ανηλίκων
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η επιχειρησιακή δράση έγινε σε περιοχές του Δήμου Θερμαϊκού

Συνολικά 104 άτομα έλεγξε η Αστυνομία εκ των οποίων οι 91 είναι ανήλικοι σύμφωνα με την ανακοίνωση. 

Αναλυτικά η ΕΛΑΣ αναφέρει: 

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σχεδιάστηκε ειδική επιχειρησιακή δράση για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων, η οποία υλοποιήθηκε απογευματινές και βραδινές ώρες χθες (28-07-2024), σε περιοχές του Δήμου Θερμαϊκού, με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της δράσης, η οποία αναπτύχθηκε σε επιλεγμένα σημεία, ελέγχθηκαν συνολικά (104) άτομα, εκ των οποίων (91) ανήλικοι.

Σκοπός ήταν η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας.

Τα στοιχεία που συλλέγονται θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης, αξιοποίησης και διερεύνησης για το σχεδιασμό στοχευμένων δράσεων σε περιοχές όπου διαπιστώνεται συσσώρευση περιστατικών ανήλικης παραβατικότητας.

Ανάλογες εξορμήσεις θα συνεχιστούν στο πεδίο της πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου της νεανικής εγκληματικότητας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ερντογάν: Xαστούκισε μικρό αγοράκι επειδή δεν του φίλησε το χέρι (VIDEO)

Δίκη Καραϊβάζ: Την ενοχή των δύο κατηγορουμένων ζητά η εισαγγελέας