Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έργα σε δρόμο λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη - Αλλάζουν στηθαία ασφαλείας

Έργα σε δρόμο λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη - Αλλάζουν στηθαία ασφαλείας
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Πραγματοποιούνται από σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Τις εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην 11η Επαρχιακή Οδό συνεχίζει η  Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 30 Ιουλίου έως και την Κυριακή 4 Αυγούστου 2024, με ώρα έναρξης στις 08.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Πρόκειται για εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην 11η Επαρχιακή Οδό, στο οδικό τμήμα από το Σοχό έως τη διασταύρωση της Νιγρίτας και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.                                                        

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Google: Έρχεται και στην Ελλάδα η δυνατότητα ανίχνευσης των ορίων πυρκαγιών

Πάμε Στοίχημα: "Πληρώνουν" τα γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ