Πολύ μεγάλη είναι και σήμερα, Δευτέρα, η ταλαιπωρία που υφίστανται οι οδηγοί που κινούνται στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης. Μεγάλο μέρος των αδειούχων του Αυγούστου έχει επιστρέψει στην πόλη και αυτή την ώρα έχει δημιουργηθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα και στις δύο κατευθύνσεις του δρόμου.
Πιο συγκεκριμένα, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς δυτικά, το πρόβλημα ξεκινά από το ύψος της Τούμπας και φτάνει μέχρι και την έξοδο για Νεάπολη, αν και από τις 40 Εκκλησιές και μετά οι καθυστερήσεις είναι μικρότερες. Στο ρεύμα με κατεύθυνση προς ανατολικά, το μποτιλιάρισμα ξεκινά από το ύψος της Πολίχνης και φτάνει μέχρι και τις 40 Εκκλησιές, ενώ αυξημένη κίνηση υπάρχει και στο κομμάτι από την Άνω Τούμπα μέχρι και μετά τα Κωνσταντινουπολίτικα.
Στο εσωτερικό της πόλης, η κίνηση διεξάγεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ελαφρώς αυξημένη κίνηση και μικρές καθυστερήσεις παρατηρούνται μόνο στην Κωνσταντίνου Καραμανλή. και τη Λαγκαδά, στο λιμάνι, καθώς επίσης και τις οδούς 25ης Μαρτίου, Γρηγορίου Λαμπράκη και Παπαναστασίου. Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση και στον κόμβο του Περιφερειακού στην Καλαμαριά.
Δείτε το χάρτη με την κίνηση στη Θεσσαλονίκη αυτή την ώρα:
