Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έρχεται μεγάλη «Λευκή Νύχτα» – Ανοιχτά καταστήματα μέχρι 12 το βράδυ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ανοιχτά καταστήματα ως τα μεσάνυχτα, με δράσεις, μουσική, παιχνίδια και κεράσματα για όλους

Λευκή νύχτα με ανοιχτά καταστήματα μέχρι τα μεσάνυχτα, δράσεις, κεράσματα, αλλά και μεγάλη δωρεάν συναυλία με τη Μελίνα Ασλανίδου, ετοιμάζει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου. Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου – Κορδελιού, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και την υποστήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσει για 2η συνεχή χρονιά, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024, τη Λευκή Νύχτα Ευόσμου.

Η 1η Λευκή Νύχτα Ευόσμου 2023 σημείωσε τεράστια επιτυχία και ήταν η μεγαλύτερη γιορτή στην ιστορία της αγοράς του Ευόσμου, με ιστορική συμμετοχή 35.000 επισκεπτών!

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, από τις 18:00 έως τις 24:00, τα καταστήματα της αγοράς του Ευόσμου θα γιορτάζουν και θα παραμείνουν ανοιχτά για να υποδεχθούν πλήθος κόσμου που θα τα επισκεφθεί.

Η Λευκή Νύχτα Ευόσμου 2024 υπόσχεται να είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή, με πολλές επιλογές ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες, με αποκορύφωμα της βραδιάς τη συναυλία της αγαπημένης μας Μελίνας Ασλανίδου! Η είσοδος στη συναυλία και η συμμετοχή σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις είναι δωρεάν για όλους.

Κατά της διάρκεια της Λευκής Νύχτας Ευόσμου 2024, ο κεντρικότερος εμπορικός δρόμος του Ευόσμου, η οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου, θα πεζοδρομηθεί, ώστε να φιλοξενήσει υπαίθρια πάρτι, μουσική, χορό, παιχνίδια και πρωτότυπες δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Πολλές εκπλήξεις, κεράσματα, δώρα, αλλά και ανεπανάληπτες προσφορές από τα καταστήματα του Ευόσμου θα περιμένουν τους επισκέπτες στο πλαίσιο της μοναδικής αυτής διοργάνωσης.

Φέτος, ο Εύοσμος θα λάμπει, γιατί η Λευκή Νύχτα Ευόσμου 2024 έχει προαιρετικό Dress Code! Φορέστε τα λευκά σας ρούχα, βάλτε λευκά αξεσουάρ και ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί στον Εύοσμο!

Η Λευκή Νύχτα Ευόσμου θα γίνει για άλλη μια φορά το γεγονός της χρονιάς!

Πάμε Εύοσμο, Πάμε Λευκή Νύχτα!

Δείτε τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα:

leyki_nyxta_euosmos_1.jpg
leyki_nyxta_euosmos_2.jpg
leyki_nyxta_euosmos_3.jpg
leyki_nyxta_euosmos_4.jpg
leyki_nyxta_euosmos_5.jpg
leyki_nyxta_euosmos_6.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Athens Open WTA 250: Η Σάκκαρη «λύγισε» από την Κρεϊτσίκοβα στον τελικό της Αθήνας
Η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στον τελικό του Athens Open και η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα κατέκτησε τον τίτλο με νίκη με 2-0 σετ
Athens Open WTA 250: Η Σάκκαρη «λύγισε» από την Κρεϊτσίκοβα στον τελικό της Αθήνας
Περού: Τουλάχιστον 6 νεκροί από διπλό σεισμό - Κατέρρευσαν κτίρια, δείτε βίντεο
Σεισμοί έπληξαν την επαρχία Τσουπάκα στο Περού το βράδυ του Σαββάτου προκαλώντας τους θανάτους τουλάχιστον 6 ανθρώπων
Περού: Τουλάχιστον 6 νεκροί από διπλό σεισμό - Κατέρρευσαν κτίρια, δείτε βίντεο
Ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν τουρκικό φορτηγό πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα - 5 νεκροί
Το πλοίο μεταφοράς χύδην φορτίου, που ήταν φορτωμένο με δημητριακά, χτυπήθηκε από τρεις πυραύλους τύπου κρουζ «ενώ απομακρυνόταν από τη ζώνη των...
Ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν τουρκικό φορτηγό πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα - 5 νεκροί