Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κίνηση στη Θεσσαλονίκη: Τεράστιες ουρές και ταλαιπωρία στον Περιφερειακό

Κίνηση στη Θεσσαλονίκη: Τεράστιες ουρές και ταλαιπωρία στον Περιφερειακό
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Εγκλωβισμένα» ΙΧ και στις δύο κατευθύνσεις του δρόμου – Ποια είναι τα πιο δύσκολα σημεία μέσα στην πόλη

Πολύ αυξημένη είναι και σήμερα, Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, η κίνηση στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, τόσο στον Περιφερειακό όσο και στις κεντρικές οδικές αρτηρίες εντός της πόλης.

Πιο αναλυτικά, αυτή την ώρα στον Περιφερειακό υπάρχει μεγάλο μποτιλιάρισμα και στις δύο κατευθύνσεις του δρόμου λόγω των έργων που γίνονται για την κατασκευή του FlyOver. Στο ρεύμα με κατεύθυνση προς δυτικά, το μποτιλιάρισμα ξεκινά από το ύψος της Πυλαίας και φτάνει μέχρι και την έξοδο για Νεάπολη. Από την άλλη πλευρά, στην κατεύθυνση προς ανατολικά, το πρόβλημα ξεκινά από το ύψος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου και φτάνει μέχρι και τα Κωνσταντινουπολίτικα.

Εντός της πόλης, πολύ μεγάλες καθυστερήσεις αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται στις οδούς Κωνσταντίνου Καραμανλή, Βασιλίσσης Όλγας, Λαγκαδά, Εγνατία, Τσιμισκή, Λεωφόρο Νίκης, Μοναστηρίου, Παλαιού Σταθμού, Γρηγορίου Λαμπράκη, Παπαναστασίου, Δελφών, Λεωφόρο Στρατού, Παπάφη, Αντύπα Μαρίνου και Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου.

Δείτε το χάρτη με την κίνηση στην πόλη:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Σειρά συναντήσεων Μητσοτάκη – Για εξειδίκευση των μέτρων της ΔΕΘ

Βομβαρδισμός του Ισραήλ σε ανθρωπιστική ζώνη στη Γάζας - Τουλάχιστον 40 νεκροί