Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Διαγωνισμός TyposThes στη ΔΕΘ: Μεγάλη νικήτρια για ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Αναδείχθηκε η νικήτρια του μεγάλου διαγωνισμού του TyposThes και της εφημερίδας "Τύπος Θεσσαλονίκης" σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο LA Travel

Η κλήρωση έβγαλε νικήτρια στον μεγάλο διαγωνισμό του TyposThes.gr ο οποίος "έτρεχε" στη διάρκεια στης 88ης ΔΕΘ, κληρώνοντας ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη με 4 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα ενώ η τυχερή νικήτρια μαζί με το άτομο που θα επιλέξει να τη συνοδεύσει θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα Πριγκηπόνησσα και να κάνουν κρουαζιέρα στον Βόσπορο.

Χιλιάδες ήταν οι συμμετέχοντες που πήραν μέρος στον διαγωνισμό περνώντας από το περίπτερο του TyposThes και της εφημερίδας "Τύπος Θεσσαλονίκης" στην φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Η νικήτρια του διαγωνισμού είναι η κυρία Χρύσα Μελαδάκη.

Το ταξίδι πραγματοποιείται σε συνεργασία με το μεγάλο ταξιδιωτικό γραφείο LA Travel το οποίο σας ταξιδεύει σε πάρα πολλούς προορισμούς σε Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο οργανώνοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια του ταξιδιού σας!

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες θερμά!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στη Θεσσαλονίκη ο Χρυσοχοΐδης – Σύσκεψη για τις επιθέσεις με γκαζάκια
Σχετικά με την πορεία των ερευνών και το συντονισμό των ενεργειών για τον εντοπισμό των δραστών, αλλά και τυχόν ηθικών αυτουργών
Στη Θεσσαλονίκη ο Χρυσοχοΐδης – Σύσκεψη για τις επιθέσεις με γκαζάκια