Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Εγκλωβισμένοι οι οδηγοί στον Περιφερειακό – Ουρές χιλιομέτρων

Ποια είναι τα πιο δύσκολα σημεία – Πώς είναι η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους

Πολύ μεγάλο είναι και σήμερα, Παρασκευή, το μποτιλιάρισμα τόσο στον Περιφερειακό όσο και στις κεντρικές οδικές αρτηρίες εντός της πόλης.

Πιο αναλυτικά, στον Περιφερειακό υπάρχει μποτιλιάρισμα και στις δύο πλευρές του δρόμου, λόγω των έργων που γίνονται για την κατασκευή του Fly Over, αλλά και εργασιών που διεξάγονται από την ΠΚΜ. Ειδικότερα, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς δυτικά, το πρόβλημα ξεκινά από το ύψος της Τούμπας και φτάνει μέχρι και την έξοδο για Νεάπολη, ενώ στην κατεύθυνση προς ανατολικά το πρόβλημα ξεκινά από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου και φτάνει μέχρι και τα Κωνσταντινουπολίτικα.

Εντός της πολύς, πολύ μεγάλη κίνηση υπάρχει σχεδόν σε όλους τους κεντρικούς δρόμους. Τα μεγαλύτερα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται στις οδούς Κωνσταντίνου Καραμανλή, Βασιλίσσης Όλγας, Βασιλέως Γεωργίου, Λαγκαδά, Μοναστηρίου, 3ης Σεπτεμβρίου, Γρηγορίου Λαμπράκη, Παπαναστασίου, Δελφών, Λεωφόρο Στρατού, 25ης Μαρτίου, Κατσιμίδη, Παπάφη, Αδριανουπόλεως, Αντύπα Μαρίνου, Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου και Επταπυργίου. Πολύ μεγάλη κίνηση υπάρχει επίσης στα Πεύκα αλλά και στο δρόμο του Πανοράματος.

Δείτε το χάρτη με την κίνηση στην πόλη:

imet.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνελήφθη 17χρονος Πολωνός στην Κατερίνη – Για άγρια γυναικοκτονία με τσεκούρι
Κατηγορείται ότι έκαψε τη γυναίκα, ρίχνοντας στο σώμα της χημική ουσία, ενώ πέταξε τη σορό σε πλαστικό κάδο απορριμμάτων
Συνελήφθη 17χρονος Πολωνός στην Κατερίνη – Για άγρια γυναικοκτονία με τσεκούρι
ΠΡΟΣΟΧΗ: Άντρας παρενοχλεί ανήλικες κοπέλες – Πού κυκλοφορεί, τα χαρακτηριστικά του
Η προειδοποίηση από το Χαμόγελο του Παιδιού με ανάρτηση που έγινε στους λογαριασμούς του οργανισμού στα social media
ΠΡΟΣΟΧΗ: Άντρας παρενοχλεί ανήλικες κοπέλες – Πού κυκλοφορεί, τα χαρακτηριστικά του