Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ενημέρωση εθελοντών για την αιμοδοσία στον δήμο Νεάπολης - Συκεών

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, στις 12.30, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου

Συνάντηση ενημέρωσης για εθελοντές και εθελόντριες διοργανώνει η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής με σκοπό την υποστήριξη της επικείμενης τακτικής Εβδομάδας Εθελοντικής Αιμοδοσίας και Κοινωνικής Προσφοράς του δήμου Νεάπολης-Συκεών από το Σάββατο 2 έως και το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2024.

Η εκδήλωση ενημέρωσης θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, στις 12.30 το μεσημέρι, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στο δημοτικό κατάστημα Νεάπολης (Ελ. Βενιζέλου 125, Νεάπολη, στον 3ο όροφο).

2028-08-27_ektakti_aimodosia_-_sykies_08_img_3541.jpg

Όπως σημειώνει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ειρήνη Καγιαμπίνη «Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να παρακινήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας να στηρίξουν τη μεγάλη μας προσπάθεια. Προσκαλούμε, λοιπόν, παλιούς και νέους εθελοντές σε μία συνάντηση με σκοπό την ενημέρωση για τη διαδικασία της αιμοδοσίας, της αιμοπεταλοδοσίας και της δωρεάς μυελού των οστών, την ενημέρωση για την ιστορία της εθελοντικής αιμοδοσίας στο δήμο Νεάπολης-Συκεών και την κινητοποίηση των πολιτών για τη συμμετοχή τους, καθώς και τη δήλωση διαθεσιμότητας για συμμετοχή σε δράσεις κινητοποίησης».

Στην εκδήλωση της Τετάρτης θα συμμετάσχουν η επισκέπτρια υγείας του Κέντρου Αίματος ΑΧΕΠΑ, Γεωργία Νεοχωρλή, η φαρμακοποιός του Κοινωνικού Φαρμακείου και υπεύθυνη για τη δωρεά μυελού των οστών στο δήμο μας, Κυριακή Δοδοντσάκη και η ψυχολόγος και αναπλ. προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και Ισότητας, Μάρω Βασσάρα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη
Σύμφωνα με τους ειδικούς, για τους περισσότερους ανθρώπους η θερμοκρασία του νερού είναι θέμα προτίμησης και όχι υγείας
Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη
Τασούλας: «Το Πολεμικό Ναυτικό αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα μας»
«Η επιθεώρηση του Στόλου που μόλις έλαβε χώρα, επ’ ευκαιρία της Ναυτικής Εβδομάδας, μας γέμισε εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση» είπε
Τασούλας: «Το Πολεμικό Ναυτικό αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα μας»