Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η κίνηση στη Θεσσαλονίκη: Σημειωτόν στον Περιφερειακό – Τα πιο δύσκολα σημεία

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Πολύ αυξημένη κίνηση και μποτιλιάρισμα και στους κεντρικούς δρόμους μέσα στην πόλη

Πολύ αυξημένη είναι και σήμερα, Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, η κίνηση στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, τόσο στον Περιφερειακό όσο και εντός της πόλης.

Πιο αναλυτικά, στον Περιφερειακό υπάρχει μποτιλιάρισμα και στις δύο πλευρές του δρόμου, το οποίο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα έργα που γίνονται για την κατασκευή του Fly Over. Στο ρεύμα με κατεύθυνση προς δυτικά, το πρόβλημα ξεκινά από την Τούμπα και φτάνει μέχρι και την έξοδο για Νεάπολη, με τα αυτοκίνητα να κινούνται σημειωτόν στο κομμάτι του δρόμου μέχρι και τις Σαράντα Εκκλησιές. Στην κατεύθυνση προς ανατολικά, το μποτιλιάρισμα ξεκινά από το ύψος της Νεάπολης και εκτείνεται μέχρι και τα Κωνσταντινουπολίτικα. Τα μεγαλύτερα προβλήματα παρατηρούνται στα κομμάτια από Νεάπολη μέχρι και Συκιές, καθώς και από την Τριανδρία μέχρι και την Άνω Τούμπα.

Εντός της πόλης, πολύ μεγάλη κίνηση υπάρχει σχεδόν σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες. Τα μεγαλύτερα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται στις οδούς Κωνσταντίνου Καραμανλή, Βασιλίσσης Όλγας, Βασιλέως Γεωργίου, Λαγκαδά, Εγνατία, Τσιμισκή, Μοναστηρίου, Παλαιού Σταθμού, 3ης Σεπτεμβρίου, Αγίου Δημητρίου, Κασσάνδρου, Γρηγορίου Λαμπράκη, Παπαναστασίου, Λεωφόρο Στρατού, Δελφών, Κατσιμίδη, Παπάφη, Προφήτου Ηλία, Επταπυργίου, Καραολή & Δημητρίου, Αγνώστου Στρατιώτου, Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου. Πολύ μεγάλη κίνηση υπάρχει επίσης στα Πεύκα, καθώς και στο δρόμο του Πανοράματος.

Δείτε το χάρτη με την κίνηση στην πόλη:

imet.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»
«Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι», είπε και προανήγγειλε παρεμβάσεις για το κόστος ζωής – «Πήραμε λάθος δρόμους τη δεκαετία του 1980»
Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»
Νέο Κοινωνικό Οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη – Δωρεάν υπηρεσίες σε ευάλωτες ομάδες
Από τους Γιατρούς του Κόσμου σε συνεργασία με το δήμο Θεσσαλονίκης και στήριξη από την Ελληνική Πρωτοβουλία Αυστραλίας
Νέο Κοινωνικό Οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη – Δωρεάν υπηρεσίες σε ευάλωτες ομάδες
Καρυστιανού μετά τη δίκη για τα Τέμπη: «Δέχθηκα λεκτική επίθεση από τον Πλακιά»
Σχολίασε και τις εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση της ΕΡΓΟΣΕ και τη στάση της Δικαιοσύνης - Τι απάντησε ο Νίκος Πλακιάς
Καρυστιανού μετά τη δίκη για τα Τέμπη: «Δέχθηκα λεκτική επίθεση από τον Πλακιά»