Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έργα από αύριο στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Εργασίες συντήρησης από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Σε ποια σημεία θα γίνουν

Εργασίες συντήρησης (κοπή βλάστησης, καθαρισμός και χωματουργικές εργασίες) στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης -όρια νομού Καβάλας θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τρίτη 5 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2024, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο οδικό τμήμα από τον ισόπεδο κόμβο στο οικισμό Λαγκαδίκια έως τον οικισμό της Ρεντίνας, με κατεύθυνση από και προς τη Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις
Εργασίες πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις