Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Τέλος τα μεταλλικά «εμπόδια» στην πλ. Χρηματιστηρίου – Μετά 12 χρόνια

Θεσσαλονίκη: Τέλος τα μεταλλικά «εμπόδια» στην πλ. Χρηματιστηρίου – Μετά 12 χρόνια
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Οι κατασκευές είχαν λειτουργήσει ελάχιστα και απομακρύνθηκαν σήμερα από συνεργεία του Δήμου Θεσσαλονίκης

Απομακρύνθηκαν μετά από 12 χρόνια οι μεταλλικές κατασκευές που βρίσκονταν στην πλατεία Χρηματιστηρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας, Πρόδρομος Νικηφορίδης, σε ανάρτησή του, οι συγκεκριμένες κατασκευές λειτούργησαν ελάχιστα, με τον δημόσιο χώρο να απελευθερώνεται πλέον.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο κ. Νικηφορίδης αναφέρει:

Σήμερα απομακρύνθηκαν οριστικά μετά από 12 χρόνια οι μεταλλικές κατασκευές που θα προσέφεραν δροσισμό στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Χρηματιστηρίου. Λειτούργησαν ελάχιστα λόγω προβλημάτων, αυτό είναι ένα θέμα με τις ιδιοκατασκευές. Ο δημόσιος χώρος πρέπει να απελευθερωθεί από όλα τα εμπόδια. Μετά πέρασα από την οδό Μητροπόλεως και διαπίστωσα πλήρη απουσία διπλοπαρκαρισμενων! Προσοχή, δεν υποστηρίζω ότι εξαφανίστηκαν τα διπλοπαρκαρισμενα όλο το 24ωρο!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Αντισυνταγματική παρέμβαση Μπούγα καταγγέλλουν δικαστές και εισαγγελείς

Θεσσαλονίκη: Ρύθμιση οφειλών από το δήμο Νεάπολης - Συκεών σε έως 60 δόσεις