Συνεχείς είναι οι έλεγχοι από την αστυνομία με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Κατά τους ελέγχους που έγιναν την τελευταία εβδομάδα, συνελήφθησαν συνολικά 68 άτομα σε διάφορες περιοχές της πόλης.
Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:
Συνεχείς είναι οι έλεγχοι που διενεργούν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.
Στο πλαίσιο αυτό, κατά το χρονικό διάστημα από απογευματινές ώρες της 05-11-2024 έως και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (11-11-2024), αστυνομικοί των Διευθύνσεων Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, σε διάφορες περιοχές της πόλης, εξήντα οκτώ (68) συνολικά άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, ηρωίνης, κοκαΐνης και ναρκωτικών δισκίων.
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.