Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπόνους 1 εκατ. ευρώ θα μοιραστούν όσοι εργάστηκαν για το μετρό Θεσσαλονίκης

Μπόνους 1 εκατ. ευρώ θα μοιραστούν όσοι εργάστηκαν για το μετρό Θεσσαλονίκης
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ο επικεφαλής του Ομίλου, Αλέξανδρος Εξάρχου, ευχαρίστησε τους εργαζομένους για τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους

Μπόνους ύψους 1 εκατ. ευρώ θα μοιραστούν οι εργαζόμενοι της AKTOR που δούλεψαν στο έργο του Μετρό Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με εσωτερική ανακοίνωση που έκανε τη Δευτέρα 2/12 ο επικεφαλής του Ομίλου AKTOR, κ. Αλέξανδρος Εξάρχου.

Όπως τόνισε σε εσωτερικό του μήνυμα, το μπόνους θα μοιραστούν όσοι εργάστηκαν στο έργο του Μετρό ανεξαρτήτως θέσης και ρόλου, διότι συνέβαλαν καταλυτικά στην έγκαιρη αποπεράτωση του και απέδειξαν, με αίσθημα ευθύνης, τις τεχνικές δυνατότητες του Ομίλου AKTOR.

Ο κ. Εξάρχου ευχαρίστησε τους εργαζομένους για τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους, οι οποίες επέτρεψαν την παράδοση του έργου στην ημερομηνία για την οποία είχε προσωπικά δεσμευθεί προς τον πρωθυπουργό – όπως αποκάλυψε το Σάββατο, στην ομιλία του, στα εγκαίνια του έργου.

Πηγή: New Money

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Hellenic Train: Με λεωφορεία σήμερα το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα

Γαλλία: Καταρρέει η κυβέρνηση Μπαρνιέ - Πρόταση μομφής από Μελανσόν και Λεπέν