Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκαν 17 κλοπές – Πήραν χρήματα και κοσμήματα 12.400 ευρώ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Από την αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος συνολικά 17 ατόμων

Εξιχνιάστηκαν από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης περιπτώσεις κλοπών από οχήματα, σπίτια και καταστήματα. Συνολικά σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 17 ατόμων, που έκλεψαν χρηματικό ποσό 4.800 ευρώ, καθώς και προσωπικά αντικείμενα και χρυσαφικά αξίας 7.600 ευρώ περίπου.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Η επιστάμενη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Παύλου Μελά, οδήγησε στην εξιχνίαση διαφόρων αδικημάτων που πραγματοποιήθηκαν σε περιοχές αρμοδιότητας της παραπάνω Υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος δεκαέξι (16) ημεδαπών και ενός (1) αλλοδαπού, κατά περίπτωση, για 7 περιπτώσεις κλοπών από οχήματα, 3 κλοπών από οικίες, 4 κλοπών από καταστήματα, 2 κλοπών οχημάτων και 1 περίπτωση ληστείας, που έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα Μαΐου 2016 – Φεβρουαρίου 2024, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 4.800 ευρώ, προσωπικά αντικείμενα και χρυσαφικά αξίας 7.600 ευρώ περίπου.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

karxarias
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
H τελευταία επίθεση στη χώρα ήταν πριν από 45 χρόνια και η τελευταία θανατηφόρα επίθεση πριν 60 χρόνια
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια των συνομιλιών» - Έτοιμος για «συμβιβασμούς» είχε δηλώσει νωρίτερα, ο Πούτιν
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»