Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Λάμψη Χριστουγέννων με κάλαντα από όλη την Ελλάδα στην Καλαμαριά

Θεσσαλονίκη: Λάμψη Χριστουγέννων με κάλαντα από όλη την Ελλάδα στην Καλαμαριά
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Σήμερα ανάβουμε το δένδρο μας όχι μόνο για να φωτίσουμε την πλατεία, αλλά και για να αναδείξουμε τις αξίες που μας ενώνουν» είπε η Χρύσα Αράπογλου

Φωταγωγήθηκε σήμερα το χριστουγεννιάτικο δέντρο του δήμου Καλαμαριάς, με τη δήμαρχο Χρύσα Αράπογλου στην ομιλία της να κάνει λόγο για «ανοιχτή αγκαλιά για όλους» ενώ μίλησε και για ισότητα και αποδοχή. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ακούστηκαν κάλαντα από όλη την Ελλάδα και ύμνοι των γιορτών, ενώ το παρών έδωσε και ο Γιάννης Κοχύλας, Ικαριώτης ο οποίος σπουδάζει στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ατόμων με Αναπηρία στη Θεσσαλονίκη. 

Αναλυτικά ο δήμος Καλαμαριάς αναφέρει: 

«Η Καλαμαριά είναι μια πόλη ανοιχτή αγκαλιά για όλους. Μια πόλη όπου η συμπερίληψη, η ισότητα και η αποδοχή είναι η αυτονόητη καθημερινότητα.

Σήμερα ανάβουμε το δένδρο μας όχι μόνο για να φωτίσουμε την πλατεία, αλλά και για να αναδείξουμε τις αξίες που μας ενώνουν».

Με τα λόγια αυτά και έχοντας στο πλευρό της τον Γιάννη Κοχύλα, έναν Ικαριώτη που σπουδάζει στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ατόμων με Αναπηρία στην πόλη μας, η Δήμαρχος Καλαμαριάς, Χρύσα Αράπογλου έδωσε το έναυσμα για το άναμμα του δένδρου στην Πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού.

Κάλαντα από κάθε γωνιά της χώρας μας και όχι μόνο, ύμνοι των γιορτών, χαμόγελα, αγκαλιές, ένα δένδρο φωτεινό και το Δημαρχείο να λάμπει με τον γιορτινό διάκοσμό του, ήταν τα συστατικά μιας γιορτής σε απόλυτη αρμονία με το πραγματικό πνεύμα των Χριστουγέννων.

Η Καλαμαριά καλωσόρισε τη γιορτή της αγάπης με συγκίνηση, με μελωδίες μοναδικές, με ενσυναίσθηση, με φως και με αγάπη…

Καλές γιορτές σε όλους!

Δείτε φωτογραφίες: 

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Διαμαντοπούλου για Σαμαρά: «Ερμήνευσε την εξωτερική πολιτική με κομματικά γυαλιά»

Γαλλία: Αναβλήθηκε η ανακοίνωση του ονόματος του νέου πρωθυπουργού