Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Μέχρι τι ώρα θα έχει στο δρόμο αύριο Παραμονή λεωφορεία ΟΑΣΘ

Θεσσαλονίκη: Μέχρι τι ώρα θα έχει στο δρόμο αύριο Παραμονή λεωφορεία ΟΑΣΘ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ

Στις 22:00 θα ξεκινήσουν αύριο παραμονή Πρωτοχρονιάς τα τελευταία δρομολόγια λεωφορείων του ΟΑΣΘ , ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οργανισμού, η μοναδική γραμμή η οποία θα εκτελεί κανονικά δρομολόγια όλο το βράδυ, είναι η Ν1 που είναι η νυχτερινή του αεροδρομίου. 

«Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης ενημερώνει ότι αύριο, παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα τελευταία δρομολόγια σε όλες τις λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ θα ξεκινήσουν στις 10 το βράδυ. Η ώρα των τελευταίων δρομολογίων αφορά τόσο τις αφετηρίες των λεωφορείων, όσο και τα τέρματά τους.

Εξαιρείται η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή Ν1 που εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο Νυκτερινό, η οποία θα πραγματοποιήσει όλα τα δρομολόγιά της.

Ο ΟΑΣΘ εύχεται σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ»!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πέθανε ξαφνικά Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια - Κατέρρρευσε σε αεροδρόμιο στην Ταϊλάνδη

Σε ποιες περιοχές χρειάζονται αλυσίδες στη Δυτική Μακεδονία