Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Άγριο ξύλο σε πάρκο στη Χαριλάου - Τον χτύπησε για ένα... καπέλο

Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Τι βρέθηκε από την έρευνα της αστυνομίας

Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία υπόθεση επίθεσης που σημειώθηκε σε βάρος ανηλίκου. Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες της 19-01-2025, ενώ ο ανήλικος (ο οποίος είναι 16 ετών) βρισκόταν με φίλους του σε πάρκο στην περιοχή της Χαριλάου, ένας άγνωστος τον πλησίασε και του επιτέθηκε απρόκλητα χτυπώντας τον στο πρόσωπο. Από την έρευνα της αστυνομίας και την εξέταση βιντεοληπτικού υλικού, προέκυψε ότι δράστης της επίθεσης ήταν νεαρός ημεδαπός (17 ετών), σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης υποστήριξε ότι ο 16χρονος φορούσε ένα καπέλο το οποίο ήταν δικό του και για το λόγο αυτό του επιτέθηκε.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαριλάου – Αναλήψεως, σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χαριλάου – Αναλήψεως, εξιχνιάστηκε περίπτωση επίθεσης σε βάρος ανηλίκου, που έλαβε χώρα σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, βραδινές ώρες της 19-01-2025, ενώ ο ανήλικος βρισκόταν με έτερα άτομα σε πάρκο, άγνωστο άτομο τον πλησίασε και του επιτέθηκε απρόκλητα χτυπώντας τον στο πρόσωπο.

Από τη μεθοδική και επισταμένη έρευνα, τη συλλογή στοιχείων από λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης καθώς και από την ενδελεχή εξέταση βιντεοληπτικού υλικού, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του επιτιθέμενου. Πρόκειται για νεαρό ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ