Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: «Χτύπησαν» τον Βιολογικό στη Λητή - Βανδαλισμοί και κλοπές καλωδίων

Οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία

Από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ωραιοκάστρου (ΔΕΥΑΩ) ανακοινώνεται ότι άγνωστοι δράστες παραβίασαν χθες τα ξημερώματα τα συστήματα ασφαλείας στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Λητής, κόβοντας τα καλώδια παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις της μονάδας.

Στη συνέχεια παραβίασαν τις θύρες εισόδου των κτιρίων και εισήλθαν στο εσωτερικό τους, όπου προχώρησαν σε εκτεταμένους βανδαλισμούς, ενώ αφαίρεσαν καλώδια, ηλεκτρολογικές μονάδες και τεχνικό υλικό.

Από την ΔΕΥΑΩ κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά στο Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου και ταυτόχρονα ενημερώθηκαν η Εισαγγελία Περιβάλλοντος και Προστασίας Ζώων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και η Διεύθυνση Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ΜΕ Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Από την ΔΕΥΑΩ γίνεται καταγραφή και εκτίμηση των ζημιών, ενώ δρομολογούνται ενέργειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάστασή τους. Οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη
Σύμφωνα με τους ειδικούς, για τους περισσότερους ανθρώπους η θερμοκρασία του νερού είναι θέμα προτίμησης και όχι υγείας
Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη
Τασούλας: «Το Πολεμικό Ναυτικό αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα μας»
«Η επιθεώρηση του Στόλου που μόλις έλαβε χώρα, επ’ ευκαιρία της Ναυτικής Εβδομάδας, μας γέμισε εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση» είπε
Τασούλας: «Το Πολεμικό Ναυτικό αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα μας»