Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Μπαράζ ελέγχων για την παραβατικότητα ανηλίκων

Θεσσαλονίκη: Μπαράζ ελέγχων για την παραβατικότητα ανηλίκων
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Σε περιοχές του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης σχεδιάστηκε ειδική επιχειρησιακή δράση για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων, η οποία υλοποιήθηκε απογευματινές και βραδινές ώρες χθες (31-01-2025), σε περιοχές του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, με τη συνδρομή αστυνομικών της ίδια Διεύθυνσης και των Διευθύνσεων Αστυνομίας και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της δράσης ελέγχθηκαν συνολικά 131 ανήλικοι.

Σκοπός ήταν η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας.

Τα στοιχεία που συλλέγονται θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης, αξιοποίησης και διερεύνησης για το σχεδιασμό στοχευμένων δράσεων σε περιοχές όπου διαπιστώνεται συσσώρευση περιστατικών ανήλικης παραβατικότητας.

Ανάλογες εξορμήσεις θα συνεχιστούν στο πεδίο της πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου της νεανικής εγκληματικότητας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Στην κοπή πίτας της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης ο Τάκης Θεοδωρικάκος (ΦΩΤΟ)

Ανακαινίζω - Νοικιάζω: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα - Με αυξανόμενη επιδότηση