Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Έργα στο Καυτανζόγλειο - Τι συζήτησαν Αγγελούδης και Μητσοτάκης

Θεσσαλονίκη: Έργα στο Καυτανζόγλειο - Τι συζήτησαν Αγγελούδης και Μητσοτάκης
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό - Στο επίκεντρο οι αθλητικές υποδομές της πόλης

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε την Τρίτη, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

Κατά τη συνάντηση τέθηκε από τον δήμαρχο το ζήτημα της αναγκαίας αναβάθμισης του συνόλου των αθλητικών υποδομών της πόλης και ιδιαίτερα η ανάταξη του Καυτανζόγλειου Σταδίου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον δήμο, από τον πρωθυπουργό δόθηκαν προς τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό σχετικές κατευθύνσεις ώστε να προχωρήσουν άμεσα οι απαραίτητες εργασίες στο Καυτανζόγλειο για να μπορεί να φιλοξενήσει στο άμεσο μέλλον μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Από τον δήμο τονίζεται ακόμη πως σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

* Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Κρατούμενος ο 35χρονος – Για άγρια δολοφονία 77χρονου στη Μηχανιώνα

Θεσσαλονίκη: Ανοίγει πύλες παιδικός σταθμός «στολίδι» στο Λιμάνι - Δείτε εικόνες