Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν το Μετρό σήμερα για 6,5 ώρες – Δείτε το ωράριο

Κλειστός θα μείνει για 3,5 ώρες ο σταθμός «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός» - Η ανακοίνωση του Μετρό

Δωρεάν θα γίνονται σήμερα οι μετακινήσεις με το Μετρό Θεσσαλονίκης για 6,5 ώρες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΤΗΕΜΑ η διέλευση και η μετακίνηση θα είναι ελεύθερη από τις 10:30 έως τις 17.00, για «τη διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού ενόψει των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων στο κέντρο της πόλης».

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της συγκέντρωσης που θα γίνει, σήμερα θα μείνει κλειστός από τις 11:30 έως τις 15:00, ο σταθμός «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός».

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή του το Μετρό Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Πληροφορούμε το επιβατικό κοινό ότι, κατόπιν ενημέρωσης των αστυνομικων αρχών, σήμερα (07/02) από τις 11:30 έως τις 15:00, ο σταθμός «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός» θα παραμείνει κλειστός. Για τη διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού ενόψει των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων στο κέντρο της πόλης, η διέλευση και η μετακίνηση θα είναι ελεύθερη από τις 10:30 έως τις 17.00. Για οποιαδήποτε αλλαγή θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Νεαρός πιάστηκε με κλεμμένη μηχανή – Η τρίτη σε έναν μήνα
Αυτόφωρες συλλήψεις 5 ατόμων στο πλαίσιο εφαρμογής αστυνομικών δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης
Θεσσαλονίκη: Νεαρός πιάστηκε με κλεμμένη μηχανή – Η τρίτη σε έναν μήνα