Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Βγήκαν 56 τρακτέρ στα Μάλγαρα - Δεκάδες και στη Θέρμη

Θεσσαλονίκη: Βγήκαν 56 τρακτέρ στα Μάλγαρα - Δεκάδες και στη Θέρμη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Πρόκειται για το τρίτο σημείο στο οποίο, αγρότες της Θεσσαλονίκης έχουν σταθμεύσει αγροτικά μηχανήματα.

Την εμφάνισή τους στο πάρκο Αγίου Τρύφωνος στην Θέρμη έκαναν τρακτέρ αγροτών της ανατολικής Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης και διαμαρτυρίας. Ήδη έξι γεωργικά μηχανήματα είναι σταθμευμένα στην άκρη του δρόμου. Πρόκειται για το τρίτο σημείο στο οποίο, αγρότες της Θεσσαλονίκης έχουν σταθμεύσει αγροτικά μηχανήματα.

Στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης, παραμένουν 56 τρακτέρ στον κόμβο Νέων Μαλγάρων ενώ άλλα 20 έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία της Επανωμής. Στην περιφερειακή ενότητα Ημαθίας, 14 τρακτέρ είναι σταθμευμένα στην είσοδο της πόλης της Νάουσας και 62 στον κόμβο Νησελίου. Νωρίτερα στο σημείο είχαν σταθμεύσει και δύο φορτηγά και μια μηχανή βαμβακοσυλλογής.

Στην περιφερειακή ενότητα Κιλκίς οι αγρότες έχουν συγκεντρώσει 34 τρακτέρ στο γήπεδο Πολυκάστρου και 25 στην είσοδο της πόλης του Κιλκίς. Στην Πέλλα, τρακτέρ έχουν συγκεντρωθεί σε τρία σημεία. Στον κόμβο Γυψοχωρίου 18, στην Παραλίμνη 71 και στην Κρύα Βρύση 56. Στην Πιερία στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κατερίνης είναι σταθμευμένα συνολικά 24 γεωργικά μηχανήματα.

Στην περιφερειακή ενότητα Σερρών τρακτέρ υπάρχουν σε δύο περιοχές . Στην Αλιστράτη όπου αγρότες με 25 τρακτέρ παραμένουν στην άκρη του δρόμου ενώ στην Μαυροθάλασσα έχουν συγκεντρωθει 25 τρακτέρ χωρίς να παρεμποδίζουν την κυκλοφορία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

*φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΕΚΠΑ: Πάνω από 8.900 σεισμοί στη ζώνη Σαντορίνης – Αμοργού μέσα σε 10 μέρες

Τζιτζικώστας: Ο κρίσιμος ρόλος των υποδομών για την ασφάλεια της ΕΕ