Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αγωνία για γυναίκα από Θεσσαλονίκη - Αγνοείται 7 μήνες (ΦΩΤΟ)

Το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει πως ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο

Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη, λόγω της εξαφάνισης της 46χρονης Μαρίας Αγγελακούδη. 

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού μάλιστα, τα ίχνη της έχουν χαθεί από την 01/09/2024 ενώ είναι άγνωστο το τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Την 01/09/2024, εξαφανίστηκε από τη Θεσσαλονίκη η Μαρία Αγγελακούδη, 46 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 28/02/2025, για την εξαφάνιση της Μαρίας Αγγελακούδη και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μαρία Αγγελακούδη έχει ύψος 1,70μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μάτια και κοντά μαύρα μαλλιά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είναι άγνωστο τι φορούσε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

exafanisi_46xronis2.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Παιανία ο Μητσοτάκης: Παρακολούθησε τη λιτανεία εικόνας του Αγίου Αθανασίου
Θα επισκεφθεί και τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις στην περιοχή που επαναλειτουργούν μετά από χρόνια υπό την εποπτεία του ΟΑΚΑ
Στην Παιανία ο Μητσοτάκης: Παρακολούθησε τη λιτανεία εικόνας του Αγίου Αθανασίου
Προειδοποίηση Χάρη Δούκα - Κίνδυνος για μπλακ άουτ στην Αθήνα
«Η κατανάλωση τριπλασιάζεται λόγω της τουριστικής κίνησης» αναφέρει ο δήμαρχος Αθηναίων σε επιστολή του προς τον υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας
Προειδοποίηση Χάρη Δούκα - Κίνδυνος για μπλακ άουτ στην Αθήνα