Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 16χρονο – Πουλούσε ναρκωτικά σε σχολείο στην Τούμπα

Μαζί του ήταν και δύο ακόμη άτομα που τράπηκαν σε φυγή – Τι βρέθηκε από την έρευνα της αστυνομίας

Στη σύλληψη ενός 16χρονου για εμπορία ναρκωτικών ουσιών προχώρησε η αστυνομία της Θεσσαλονίκης, Συγκεκριμένα, ο 16χρονος συνελήφθη να διακινεί ποσότητες κάνναβης από την αυλή ενός σχολείου στην περιοχή της Τούμπας. Από την έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή του ποσότητες κάνναβης και χρηματικό ποσό. Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος της μητέρας του.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης 16χρονος ημεδαπός για διακίνηση εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες της 02-03-2025, αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας εντόπισαν τον προαναφερόμενο σε αύλιο χώρο σχολείου στην περιοχή της Τούμπας, μαζί με δύο ακόμη άτομα, τα οποία στη θέα των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Σε έλεγχο που διενήργησαν, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα σακίδιο που περιείχε:

• 40 νάιλον συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους 136,77 γραμμαρίων,

• 2 αυτοσχέδια τσιγάρα εμπλουτισμένα με ποσότητα κάνναβης,

• 1 τρίφτη,

• 1 λειτουργική ζυγαριά ακριβείας,

• 1 κινητό τηλέφωνο και

• 1 πορτοφόλι περιέχον το χρηματικό ποσό των 395 ευρώ.

Επιπλέον, εντοπίσθηκε 1 πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 755,10 ευρώ και 2 νάιλον συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 1,64 γραμμαρίων, τα οποία επιχείρησαν να αποκρύψουν οι δύο συνεργοί του.

Σημειώνεται ότι συνελήφθη και η 52χρονη μητέρα του ανήλικου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ σε έρευνα στην οικία τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ