Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μετρό Θεσσαλονίκης: Αλλάζει ωράριο για 5 μέρες - Τι ώρα κλείνει από 16/3

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Λόγω εργασιών που πρόκειται να γίνουν για την αναβάθμιση των συστημάτων – Η ανακοίνωση

Αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων του Μετρό Θεσσαλονίκης θα ισχύσουν την επόμενη εβδομάδα για συνολικά 5 μέρες.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, λόγω εργασιών που θα πραγματοποιηθούν για την αναβάθμιση των συστημάτων, το τελευταίο δρομολόγιο από τους δύο τερματικούς σταθμούς του Μετρό Θεσσαλονίκης, θα ξεκινά νωρίτερα, στις 23:00 αντί για 00:30, από την προσεχή Κυριακή, 16 Μαρτίου, μέχρι και την Πέμπτη, 20 Μαρτίου.

Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι στο πλαίσιο προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης των συστημάτων στο Μετρό Θεσσαλονίκης, το ωράριο λειτουργίας τροποποιείται ως εξής: Από την Κυριακή 16/3 έως και την Πέμπτη 20/3, το τελευταίο δρομολόγιο θα αναχωρεί από τους τερματικούς σταθμούς «Νέα Ελβετία» και «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός» στις 23:00 (αντί για τις 00:30).

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
«Είναι καθαρή φωνή», είπε ο πρώην υπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού – Τι απάντησε σε ερώτηση για το αν θα κατέβει στις εκλογές
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»
Ο υφυπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στις αποστολές που διοργανώνει το ΥΜΑΘ μαζί με ομάδες επιχειρηματιών
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»