Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Διακινητής συνελήφθη στο κέντρο – Μετέφερε 4 άτομα σε ΙΧ

Θεσσαλονίκη: Διακινητής συνελήφθη στο κέντρο – Μετέφερε 4 άτομα σε ΙΧ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, από την αστυνομία

Χειροπέδες σε έναν 28χρονο άντρα από τη Συρία που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών, πέρασαν αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, ο 28χρονος συνελήφθη έπειτα από έλεγχο που έγινε στην περιοχή του κέντρου της πόλης. Μέσα στο ΙΧ που οδηγούσε, βρέθηκε να υπάρχουν 4 άτομα από την Τουρκία, που δεν είχαν έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών των Διευθύνσεων Αλλοδαπών και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης οδήγησαν στη σύλληψη 28χρονου άντρα, που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες της 10-03-2025, στο πλαίσιο περιπολιών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης, αστυνομικοί εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον προαναφερόμενο αλλοδαπό άντρα και σε έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά τεσσάρων ατόμων που στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο και το όχημα μεταφοράς, ενώ προανάκριση διενεργείται από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι για οδηγούς χωρίς δίπλωμα – 36 συλλήψεις σε 2 μέρες

Αυξημένος κίνδυνος για πυρκαγιές - Απαγόρευση καύσης σε όλη τη χώρα