Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη η 31χρονη οδηγός του ΙΧ – Δεν είχε δίπλωμα

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε χωρίς δίπλωμα

Μία 38χρονη οδηγός συνελήφθη για τροχαίο που σημειώθηκε στις 4.30 τα ξημερώματα στην ανατολική Θεσσαλονίκη και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί η 31 ετών συνοδηγός της.

Το τροχαίο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας της περιοχής και εμφανίζει το όχημα που οδηγούσε η 38χρονη Ουκρανή να παραβιάζει ερυθρό σηματοδότη και να «καρφώνεται» σε αγροτικό όχημα που μετέφερε εμπόρευμα. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η γυναίκα οδηγός διαπιστώθηκε ότι στερείτο άδειας οδήγησης ενώ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, σωματική βλάβη από αμέλεια, επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ (βεβαιώθηκε και σχετική παράβαση). Η 31 ετών ομοεθνής της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα, ενώ καλά στην υγεία του είναι ο οδηγός του αγροτικού.

Δείτε το video από τη σύγκρουση:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

karxarias
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
H τελευταία επίθεση στη χώρα ήταν πριν από 45 χρόνια και η τελευταία θανατηφόρα επίθεση πριν 60 χρόνια
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια των συνομιλιών» - Έτοιμος για «συμβιβασμούς» είχε δηλώσει νωρίτερα, ο Πούτιν
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»