Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι που ήταν μέσα ο κάτοικος – Τράπηκαν σε φυγή

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι που ήταν μέσα ο κάτοικος – Τράπηκαν σε φυγή
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές

Δύο νεαροί ημεδαποί, ηλικίας 26 και 20 ετών, συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, καθώς εντοπίστηκαν να κατέχουν μικροποσότητες κάνναβης. Ωστόσο, η υπόθεση δεν σταμάτησε εκεί. Η περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ευόσμου αποκάλυψε εμπλοκή τους σε δύο ξεχωριστά περιστατικά κλοπών στην περιοχή του Κορδελιού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι δύο συλληφθέντες, από κοινού με άγνωστο συνεργό τους, στις 25 Μαρτίου 2025 επιχείρησαν να διαρρήξουν διαμέρισμα στο Κορδελιό. Παραβίασαν την κεντρική είσοδο, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από τον ένοικο που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή πριν καταφέρουν να αφαιρέσουν κάτι από τον χώρο.

Επιπλέον, ο 20χρονος εμπλέκεται και σε δεύτερο περιστατικό, που σημειώθηκε έναν μήνα νωρίτερα, στις 26 Φεβρουαρίου. Μαζί με άγνωστους συνεργούς του, αφαίρεσαν μια δίκυκλη μοτοσικλέτα από την ίδια περιοχή. Όμως, έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενο πολίτη, γεγονός που τους ανάγκασε να εγκαταλείψουν το δίκυκλο. Το όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ η σχετική δικογραφία έχει ήδη υποβληθεί.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: «Ημέρες Καριέρας» στο ΑΠΘ - Ποιες μέρες και ώρες

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Όσο είμαι εγώ, ο Τσίπρας θα παραμείνει στο λαγούμι του