Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έστησε παράνομο οίκο ανοχής σε διαμέρισμα - Η «μοιρασιά» στα λεφτά

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Συνελήφθη 52χρονη για μαστροπεία στην περιοχή της Θεσσαλονίκης

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος συνελήφθη, απογευματινές ώρες της Πέμπτης, 10 Απρίλιου 2025, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, 52χρονη, η οποία κατηγορείται για μαστροπεία.

Ειδικότερα, μετά από έρευνες του Τμήματος Καταπολέμησης Διακίνησης Ανθρώπων και Αγαθών, εξακριβώθηκε ότι η 52χρονη διατηρούσε διαμέρισμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου προωθούσε στην πορνεία γυναίκες, με σκοπό την κερδοσκοπία, εκμεταλλευόμενη τα μισά από τα έσοδα που λάμβαναν.

Ακολούθησε επιχείρηση, όπου οι αστυνομικοί, παρουσία δικαστικού λειτουργού, εντόπισαν στο διαμέρισμα την κατηγορούμενη, τέσσερις εκδιδόμενες γυναίκες καθώς επίσης και μεγάλο αριθμό αντικειμένων σχετικών με τις ερωτικές πράξεις, σημειωματάριο με ραντεβού και -190- ευρώ.

Από την επακόλουθη έρευνα στην οικία της κατηγορούμενης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -35.940- ευρώ και σημειωματάριο με ιδιόχειρες σημειώσεις που αφορούσαν τις εισπράξεις ανά ημέρα.

Τα κατασχεθέντα θα αποσταλούν αρμοδίως, ενώ η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της για μαστροπεία, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

mastropeia.png

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που έσωσε 2 παιδιά από φωτιά στο σπίτι τους
Πώς περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας όταν πήρε φωτιά το σπίτι τους στα Γιαννιτσά την ώρα που διάβαζαν για τις ενδοσχολικές εξετάσεις
Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που έσωσε 2 παιδιά από φωτιά στο σπίτι τους
Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο Δημήτρης Σαλπιστής – Η σπουδαία παρακαταθήκη του
Σπουδαία προσωπικότητα του πολιτισμού και της αυτοδιοίκησης, συνέδεσε το όνομά του με τη ίδρυση μεγάλων μουσείων μουσείων
Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο Δημήτρης Σαλπιστής – Η σπουδαία παρακαταθήκη του