Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: «Γκρεμίστηκε» το αυτοσχέδιο σπίτι στη Νέα Παραλία

Θεσσαλονίκη: «Γκρεμίστηκε» το αυτοσχέδιο σπίτι στη Νέα Παραλία
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε επιχείρηση απομάκρυνσης πρόχειρων κατασκευών από τον Κήπο των Γλυπτών στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης προχώρησε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης η Δημοτική Αστυνομία, μετά τις εικόνες που προκάλεσαν αίσθηση στα social media, όπου άγνωστοι είχαν μετατρέψει τον δημόσιο χώρο σε αυτοσχέδιο κατάλυμα.

Αναλυτικά σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η πρώτη επιχείρηση της Δημοτικής Αστυνομίας στη νέα Παραλία (Κήπος των Γλυπτών) ώστε να αποδοθεί και πάλι προς χρήση δημόσιος χώρος που είχε καταληφθεί από αγώστους που τον είχαν οικειοποιηθεί. 

Ανάλογες δράσεις θα επαναληφθούν τις επόμενες ημέρες, ενώ ζητήθηκε η συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. για την αυξημένη αστυνόμευση της περιοχής, καθώς όσοι απομακρύνονται επιστρέφουν στο χώρο την επόμενη ημέρα. 

Είναι σαφές, πως εικόνες που προσβάλουν και ευτελίζουν την εικόνα της πόλης δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Συνάντηση Τραμπ - Μελόνι στον Λευκό Οίκο: «Θα έχουμε εμπορική συμφωνία 100%»

Κλειστοί δρόμοι σε 2 φάσεις αύριο Μ. Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη - Ποιες ώρες κλείνουν