Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αίσιο τέλος για 16χρονο που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη - Βρέθηκε σώος

Αίσιο τέλος για 16χρονο που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη - Βρέθηκε σώος
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 16χρονου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού:

Η περιπέτεια του Χαράπι Κριστιάν, 16 ετών, έληξε σήμερα δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο ανήλικος βρέθηκε σήμερα 22/04/2025, είναι καλά στην υγεία του και έχει επιστρέψει στην οικογένεια του.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 20/04/25 και ώρα 13:00, ο ανήλικος εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θεσσαλονίκης. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 21/04/2025 και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς πιθανόν να συνέτρεχαν λόγοι που έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον ανήλικο για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Δυστύχημα στην Εγνατία Οδό: Η στιγμή που το φορτηγό παρασύρει τα δύο ΙΧ (VIDEO)

Κικίλιας: Στόχος μας η συγκράτηση των τιμών στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
aktoploika-eisitiria