Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πλήθος πιστών αποχαιρέτισε τον Πάπα Φραγκίσκο

Πιστοί βρέθηκαν στον Καθολικό Ναό της πόλης και άναψαν κεράκι στη μνήμη του

Έλληνες καθολικοί, που μένουν στη Θεσσαλονίκη αλλά και πολλοί τουρίστες, οι οποίοι βρέθηκαν στην πόλη επισκέφθηκαν την Καθολική Εκκλησία της Θεσσαλονίκης, άναψαν ένα κεράκι στη μνήμη του Πάπα Φραγκίσκου και έγραψαν στο βιβλίο των συλλυπητηρίων του ναού.

Διαβάζοντας και ξεφυλλίζοντας το βιβλίο των συλλυπητηρίων, θα δει κανείς μηνύματα από ανθρώπους από τις Ηνωμένες Πολιτείες, από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, και απ’ όλο τον κόσμο προκειμένου να τιμήσουν τον Πάπα Φραγκίσκο.

Τα μηνύματα των πιστών είναι συγκινητικά και ακόμα πιο συγκινητικό είναι το γεγονός ότι στον ναό βρέθηκαν και άνθρωποι, οι οποίοι είναι Ορθόδοξοι και έλεγαν πως το έκαναν γιατί εκτιμούσαν πάρα πολύ την προσωπικότητα του Πάπα Φραγκίσκου.

Ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος ήταν σύμβολο και έδειχνε την ένωση μεταξύ των χριστιανών, είτε ήταν Καθολικοί είτε ήταν Ορθόδοξοι.

Πηγή: ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ