Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Κλείνει για ΙΧ αύριο η Λεωφόρος Νίκης - Πεζόδρομος για 6 ώρες

Θεσσαλονίκη: Κλείνει για ΙΧ αύριο η Λεωφόρος Νίκης - Πεζόδρομος για 6 ώρες
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ποιες ώρες δε θα περνούν ΙΧ από τη Λεωφόρο Νίκης

Πεζόδρομος θα είναι η Λεωφόρος Νίκης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αύριο Κυριακή 27 Απριλίου. Ειδικότερα, ααό τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε ότι αύριο με πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί πιλοτική πεζοδρόμηση στην Λεωφόρο Νίκης.

  • Την Κυριακή (27/04/2025), κατά τις ώρες 11:00 έως 17:00 δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφ. Νίκης, από την οδό Ελ.Βενιζέλου μέχρι το ύψος του Λευκού Πύργου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου, Μητροπόλεως και τους λοιπούς δρόμους του κέντρου της Θεσσαλονίκης.
  • Αποβλέποντας στην εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών αμφιδρομούνται οι οδοί Πλουτάρχου και Δημοσθένους. Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς τις παρόδιες ιδιοκτησίες θα διεξάγεται μόνο μέσω των οδών Δημοσθένους, Πλουτάρχου και Μητροπόλεως.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις πινακίδες σήμανσης και να προσαρμόζουν ανάλογα την ταχύτητα των οχημάτων τους στις οδούς περιμετρικά της Λεωφ. Νίκης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα λάβει αυξημένα μέτρα τροχαίας και στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι. «Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών», καταλήγει η ανακοίνωση της Τροχαίας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Διπλή ασθενής σεισμική δόνηση 3 και 2,5 Ρίχτερ στην Κρήτη

Συζήτηση στο υπουργικό συμβούλιο για τα μέτρα τιμών που λήγουν στις 30 Απριλίου