Συνεχείς είναι οι έλεγχοι της αστυνομίας με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από την αστυνομία από τις 25 Απριλίου, έγιναν συνολικά 70 συλλήψεις.
Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:
Συνεχείς και αδιάλειπτοι είναι οι έλεγχοι που διενεργούν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.
Στο πλαίσιο αυτό, κατά το χρονικό διάστημα από απογευματινές ώρες της 25-04-2025 έως και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (05-05-2025), αστυνομικοί των Διευθύνσεων Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, σε διάφορες περιοχές της πόλης, εβδομήντα (70) συνολικά άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, ηρωίνης, κοκαΐνης και ναρκωτικών δισκίων.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης, από αστυνομικούς της Ομάδας Ζ της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 46χρονου αλλοδαπού, έξωθεν του Α.Π.Θ., ο οποίος προ επικείμενου ελέγχου κρύφτηκε πίσω από μεταλλικό κυτίο και απέκρυψε εντός αυτού (9) συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους (16,25) γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.
- Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με 2 ΙΧ «φράκαρε» τον Περιφερειακό – Μεγάλο μποτιλιάρισμα
- Θεσσαλονίκη: Μετωπική σφοδρή σύγκρουση 2 ΙΧ – Πού έγινε, χτύπησε νεαρή επιβάτης
- Δημογλίδου για έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Δεδομένο ότι ο στόχος ήταν η τράπεζα (VIDEO)
- Θεσσαλονίκη: Από σήμερα τα καραβάκια στο Θερμαϊκό – Τα δρομολόγια και οι τιμές