Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι για ηχορύπανση – Πέντε συλλήψεις σε καταστήματα

Τι βρέθηκε από τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα καταστήματα της πόλης

Έλεγχοι για την προστασία των πολιτών από την ηχορύπανση πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης. Συνολικά συνελήφθησαν 5 άτομα, ως ιδιοκτήτες ή προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων στα οποία η ένταση της μουσικής ήταν πάνω από τα επιτρεπτά όρια.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, διενεργούν συστηματικούς ελέγχους για την εφαρμογή της Νομοθεσίας που αφορά τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και την τήρηση των ορίων της στάθμης των θορύβων, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από βραδινές ώρες της 02-05-2025 έως πρώτες πρωινές ώρες χθες 04-05-2025, αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου συνέλαβαν συνολικά πέντε (5) άτομα, καθώς διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσαν, ως ιδιοκτήτες ή προσωρινά υπεύθυνοι, ηχητικά μέσα και ενισχυτές σε καταστήματα, η ηχοστάθμη των οποίων ξεπερνούσε το προβλεπόμενο όριο.

Παρόμοιοι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ