Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε λεωφορείο στο αμαξοστάσιο Σταυρούπολης - Τι λέει ο ΟΑΣΘ

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε λεωφορείο στο αμαξοστάσιο Σταυρούπολης - Τι λέει ο ΟΑΣΘ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η παρέμβαση των εργαζομένων ήταν άμεση όταν είδαν καπνούς στο πίσω μέρος ακινητοποιημένου λεωφορείου

Ανακοίνωση σχετικά με το σημερινό περιστατικό όταν και ξέσπασε φωτιά σε ένα λεωφορείο στο αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης, εξέδωσε ο ΟΑΣΘ. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η παρέμβαση των εργαζομένων ήταν άμεση όταν είδαν καπνούς στο πίσω μέρος ακινητοποιημένου λεωφορείου. Άμεσα ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, ενώ η ομάδα πυρασφάλειας βρέθηκε στο σημείο με πυροσβεστήρες, κινητή δεξαμενή νερού και αυτόνομη πυροσβεστική μονάδα και έθεσαν υπό έλεγχο τις φλόγες.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΘ αναφέρει:

Άμεσα αντανακλαστικά επέδειξαν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ στο αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης και, ακολουθώντας το πρωτόκολλο ασφαλείας, κατέσβησαν σήμερα το πρωί, μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας, την μικρής έκτασης εστία που ξέσπασε σε ακινητοποιημένο λεωφορείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10.20 το πρωί, όταν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ είδαν καπνούς στο πίσω μέρος ακινητοποιημένου λεωφορείου. Αμέσως ειδοποίησαν την πυροσβεστική, ενώ η ομάδα πυρασφάλειας έσπευσε στο σημείο με πυροσβεστήρες, κινητή δεξαμενή νερού και αυτόνομη πυροσβεστική μονάδα και έθεσαν αμέσως υπό έλεγχο τις φλόγες.

Η πυροσβεστική κατέφθασε τα επόμενα λεπτά και πιστοποίησε την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς.

Σημειωτέον ότι το συγκεκριμένο όχημα δεν εκτελεί συγκοινωνιακό έργο και βρίσκεται παροπλισμένο στο αμαξοστάσιο. Για τα αίτια της φωτιάς αναμένεται πόρισμα από την πυροσβεστική.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κ. Μακεδονία: 329 συλλήψεις για ναρκωτικά σε 4 μήνες – Πάνω από 150 κιλά κάνναβης

Θεσσαλονίκη: «Σκούπα» σε οικισμούς στη Χαλκηδόνα – Πάνω από 100 έλεγχοι