Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Η βόμβα «παρελήφθη» σε σταθμό του Μετρό – Τι λέει ο 36χρονος συνεργός

Από πού ισχυρίζεται ότι παρέλαβε το μυστηριώδες σακίδιο – Τι ισχυρίζεται για τη γυναίκα που μετέφερε τη βόμβα

Τις δικές του εξηγήσεις οι οποίες όμως προκαλούν πολλά ερωτηματικά και έχουν πολλά κενά στην περιγραφή τους, έδωσε στους αστυνομικούς του οργανωμένου εγκλήματος, ο 36χρονος ενοικιαστής του Airbnb στη Θεσσαλονίκη, που εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες σε σπίτι φίλης του στο Κερατσίνι. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι για 200 ευρώ που πήρε από έναν άγνωστο ως χαρτζιλίκι πήγε στη Θεσσαλονίκη και ενοικίασε το Airbnb στο οποίο αργότερα οι αστυνομικοί βρήκαν εκρηκτικά.

Ο 36χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι παρέλαβε σύμφωνα με τις υποδείξεις του αγνώστου ένα σακίδιο από σταθμό μετρό στη Θεσσαλονίκη, και το σακίδιο αυτό χωρίς να ξέρει τι περιέχει το πήγε στο νοικιασμένο Airbnb στα Λαδάδικα. Απέφυγε πολλές φορές να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες ισχυριζόμενος μάλιστα ότι δεν γνώριζε ποιος τον πήρε τηλέφωνο ούτε για ποιον έκανε όλη αυτήν την διαδικασία της ενοικίασης του Airbnb ενώ όπως είπε τα 200 ευρώ της αμοιβής του ο άγνωστος του τα είχε βάλει μέσα στο σακίδιο.

Οι αστυνομικοί δεν έχουν εντοπίσει ακόμη κινητά τηλέφωνα τα οποία χρησιμοποιούσε ο 36χρονος και τα οποία όπως φαίνεται έσπευσε να εξαφανίσει. Όσο για τη νεκρή γυναίκα που μετέφερε τη βόμβα και εξερράγη στα χέρια της υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δεν την γνώριζε καν.

Τα λεγόμενα του και οι περιγραφές του δεν γίνονται απολύτως πιστευτά από τις αρχές με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι ο 36χρονος κάποιον θέλει να καλύψει και ότι σε κάθε περίπτωση γνωρίζει για λογαριασμό ποιου προσώπου νοίκιασε το Airbnb με τα εκρηκτικά.

Πηγή: cnn.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απάτη εκατομμυρίων σε βάρος 4.000 Ρομά – Λογιστής έπαιρνε επιδόματα και συντάξεις
Διαχειριζόταν τις φορολογικές υποθέσεις Ρομά από κάθε γωνιά της Ελλάδας – Πώς εξαπατούσε τα θύματά του
Απάτη εκατομμυρίων σε βάρος 4.000 Ρομά – Λογιστής έπαιρνε επιδόματα και συντάξεις
Θεσσαλονίκη: Κλείνει γνωστός παιδικός σταθμός – Ακατάλληλο κτίριο, τι λέει ο δήμος
Η ανακοίνωση του δήμου Θέρμης σχετικά με τον παιδικό σταθμό «Μελισσόπουλα» - Δεν θα λειτουργήσει το νέο έτος
Θεσσαλονίκη: Κλείνει γνωστός παιδικός σταθμός – Ακατάλληλο κτίριο, τι λέει ο δήμος