Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Πεζόδρομος για 4,5 ώρες σήμερα η Λ. Νίκης

Θεσσαλονίκη: Πεζόδρομος για 4,5 ώρες σήμερα η Λ. Νίκης
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν

Πιλοτική πεζοδρόμηση της Λεωφόρου Νίκης θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 11 Μαΐου από το Δήμο Θεσσαλονίκης, με τον παραλιακό δρόμο της πόλης να κλείνει για ΙΧ αυτοκίνητα για 4,5 ώρες.

Σε σχετική ανακοίνωση από την Τροχαία αναφέρεται:

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 11 Μαΐου 2025 με πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί πιλοτική πεζοδρόμηση στην Λεωφόρο Νίκης.

- Την Κυριακή (11-05-2025), κατά τις ώρες 12:30 έως 17:00 δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφ. Νίκης, από την οδό Ελ.Βενιζέλου μέχρι το ύψος του Λευκού Πύργου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου, Μητροπόλεως και τους λοιπούς δρόμους του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

- Αποβλέποντας στην εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών αμφιδρομούνται οι οδοί Πλουτάρχου και Δημοσθένους.

Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς τις παρόδιες ιδιοκτησίες θα διεξάγεται μόνο μέσω των οδών Δημοσθένους, Πλουτάρχου και Μητροπόλεως.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις πινακίδες σήμανσης και να προσαρμόζουν ανάλογα την ταχύτητα των οχημάτων τους στις οδούς περιμετρικά της Λεωφ. Νίκης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης. 

Για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα λάβει αυξημένα μέτρα τροχαίας και στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.      

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τέλος εποχής για κάρτες σε ATM: Πώς θα σηκώνουμε λεφτά - Η μεγάλη αλλαγή

Πούτιν για εκεχειρία: Πρότεινε διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία στην Τουρκία