Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μετρό Θεσσαλονίκης: Κατάμεστο το πάρκινγκ στη Ν. Ελβετία - Αφήνουν ΙΧ όπου βρουν (ΦΩΤΟ)

Μετρό Θεσσαλονίκης: Κατάμεστο το πάρκινγκ στη Ν. Ελβετία - Αφήνουν ΙΧ όπου βρουν (ΦΩΤΟ)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ασφυκτικά γεμάτο τις περισσότερες ώρες το πάρκινγκ στη Νέα Ελβετία

Του Μιχαήλ Λιάπη, 

Το πόσο μεγάλη ήταν η ανάγκη για την λειτουργία του πάρκινγκ για τις ανάγκες των χρηστών του Μετρό Θεσσαλονίκης στον Τερματικό Σταθμό Νέας Ελβετίας αποδεικνύει η εικόνα του από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του και μέχρι σήμερα.

Από νωρίς το πρωί καθημερινά επικρατεί το αδιαχώρητο, με ελάχιστες διαθέσιμες ελεύθερες θέσεις, αν υπάρχουν κι αυτές, στο πάρκινγκ των 400 θέσεων.

Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του TyposThes, οδηγοί που δε βρίσκουν να παρκάρουν αφήνουν τα οχήματά τους ακόμη κι εκτός των προβλεπόμενων θέσεων που έχουν οριοθετηθεί με τη σχετική διαγράμμιση.

Εύλογη απορία ωστόσο παραμένει κατά πόσον οι επιβαίνοντες όλων αυτών των αυτοκινήτων χρησιμοποιούν το Μετρό ή εκμεταλλεύονται το πάρκινγκ και άλλοι πολίτες για άλλους λόγους.

Δείτε τις φωτογραφίες του TyposThes:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Σύσκεψη εργασίας στον ΟΑΣΘ υπό την Γ.Γ. Μεταφορών

Σοφία Φυρού: Η φωτογραφία μετά τη μαστεκτομή – «Μπορούμε να είμαστε υγιείς και σέξι»