Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Εθελοντική αιμοδοσία στο Ωραιόκαστρο – Μεγάλη η συμμετοχή (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Εθελοντική αιμοδοσία στο Ωραιόκαστρο – Μεγάλη η συμμετοχή (ΦΩΤΟ)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Διοργανώθηκε χθες το πρωί από τη δημοτική αρχή, σε συνεργασία με το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η νέα δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στον Δήμο Ωραιοκάστρου, που διοργανώθηκε χθες το πρωί από τη δημοτική αρχή, σε συνεργασία με το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο».

Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωσή του ο δήμος Ωραιοκάστρου αναφέρει:

Έδωσαν λίγο από το χρόνο και προσέφεραν αίμα, για να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Πολίτες από τον Δήμο Ωραιοκάστρου συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε χθες το πρωί η δημοτική αρχή, σε συνεργασία με το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο».

Την δράση αιμοδοσίας υποστήριξαν ο Εκπολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου «Μακεδνός» και ο Φυσιολατρικός Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου «Αέναος», μέλη των οποίων προσέφεραν αίμα και, παράλληλα, ενημερώθηκαν για την δωρεά μυελού των οστών και όσοι επιθυμούσαν εγγράφηκαν ως εθελοντές δότες.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χρήστος Σαραμούρτσης, ευχαρίστησε τους πολίτες που συμμετείχαν στην αιμοδοσία και όσους εγγράφηκαν ως δότες μυελού των οστών. Εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίες του προς τους συλλόγους «Μακεδνός» και «Αέναος», που υποστήριξαν την δράση, καθώς επίσης και τους υπαλλήλους της Αντιδημαρχίας για την συμβολή τους στην επιτυχή διοργάνωση.

Δείτε τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Παιδικές κατασκηνώσεις ΕΦΚΑ: Από σήμερα οι αιτήσεις για 36.000 θέσεις

Μητσοτάκης για Γενοκτονία των Ποντίων: «Μία μαύρη σελίδα στην παγκόσμια ιστορία»