Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Παρενόχληση 15χρονης από οδηγό λεωφορείου – Την απόλυσή του ζητά ο ΟΣΕΘ

Θεσσαλονίκη: Παρενόχληση 15χρονης από οδηγό λεωφορείου – Την απόλυσή του ζητά ο ΟΣΕΘ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Αναλυτικά η ανακοίνωσή του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης

Μετά το σοβαρό περιστατικό παρενόχλησης ανήλικης από οδηγό λεωφορείου που ήρθε σήμερα στο φως δημοσιότητας ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) έλαβε άμεσα μέτρα ζητώντας την απομάκρυνση του εμπλεκόμενου οδηγού και την τήρηση όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΣΕΘ:

Μετά το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας με την εμπλοκή 57χρονου οδηγού της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε σε παρενόχληση ανήλικης (15χρονης) που σύμφωνα με τη δικογραφία της Αστυνομίας, προσδιορίζεται χρονικά από τον Ιούνιο ως τον Νοέμβριο του 2024, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕΘ Γιάννης Τόσκας, επικοινώνησε με την διοίκηση της ΚΤΕΛ Α.Ε και ζήτησε την άμεση απομάκρυνση του οδηγού από τα καθήκοντα του καθώς και την άμεση διενέργεια όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα των Αρχών.

Ο ΟΣΕΘ αναμένει την ολοκλήρωση της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης και επιφυλάσσεται για τη λήψη επιπλέον μέτρων. «Δείχνουμε μηδενική ανοχή στα φαινόμενα ανομίας» ξεκαθαρίζει ο κ Τόσκας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πρότυπα και Ωνάσεια Σχολεία: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής 2025 - 2026

Θεσσαλονίκη: «Πλημμυρίζει» street food στο κέντρο – Μεγάλο φεστιβάλ, όσα πρέπει να ξέρεις