Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καιρός στη Θεσσαλονίκη: Ποιες ώρες υπάρχει πιθανότητα για βροχές

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται από σήμερα το μεσημέρι. Κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες. Άνεμοι έως 5 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το meteo.gr, αναμένονται τοπικές νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν. Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι κι έπειτα, κυρίως στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 13 έως 27, στη Θεσσαλία από 15 έως 26, στην Ήπειρο από 11 έως 26, στη Στερεά και στην Πελοπόννησο από 11 έως 29, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 24, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 13 έως 27, στις Κυκλάδες από 14 έως 27, στα Δωδεκάνησα από 18 έως 25 και στην Κρήτη από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές έως βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελεί το Βορειοανατολικό Αιγαίο όπου οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και από το απόγευμα από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και το απόγευμα στα νότια πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές έως βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και το μεσημέρι αι απόγευμα πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα παρουσιάσουν ενίσχυση και θα φτάνουν τοπικά τα 4 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Athens Open WTA 250: Η Σάκκαρη «λύγισε» από την Κρεϊτσίκοβα στον τελικό της Αθήνας
Η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στον τελικό του Athens Open και η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα κατέκτησε τον τίτλο με νίκη με 2-0 σετ
Athens Open WTA 250: Η Σάκκαρη «λύγισε» από την Κρεϊτσίκοβα στον τελικό της Αθήνας
Περού: Τουλάχιστον 6 νεκροί από διπλό σεισμό - Κατέρρευσαν κτίρια, δείτε βίντεο
Σεισμοί έπληξαν την επαρχία Τσουπάκα στο Περού το βράδυ του Σαββάτου προκαλώντας τους θανάτους τουλάχιστον 6 ανθρώπων
Περού: Τουλάχιστον 6 νεκροί από διπλό σεισμό - Κατέρρευσαν κτίρια, δείτε βίντεο